Shellac (de nagellak die min. 2 weken blijft zitten!) &nagellaktips!




 ·  Ben jij iemand die altijd nagellak wil dragen, niet te vaak een ander kleurtje wil en graag hardere nagels wil hebben? De uitkomst voor jou is dan Shellac. Bij kapsalon New wave bieden ze deze nieuwe behandeling aan. Het is een nagellak die minimaal 2 weken blijft zitten, ben je iets voorzichtiger en ga je er goed mee om kun je die houdbaarheid zelfs alleen maar langer maken. Bij Shellac brengt men ook een basecoat, kleur en topcoat aan maar met een dikkere nagellak die je uit moet harden onder een lamp binnen een half uur heb jij mooie nagels en kun je er meteen mee doen wat je wil! dus geen irritant lange droogtijden meer;)..



  • De droogtijd verkorten. Een nagellak heeft zeker een half uur nodig om helemaal droog te worden en te harden. Wacht na het aanbrengen enkele minuten en dompel je nagels in koud water zo word het sneller hard. Of kies voor Shellac die zal er voor zorgen dat jij meteen de deur uit kunt met 100% droge nagels.
Shellac verwijder je met een Shellac Remove Wrap die je eerst vochtig maakt met 99% acceton.

  • Gebruik altijd een basecoat, een kleur en daarna een topcoat. Doordebasecoat verkleuren je eigen nagels niet en de topcoat zorgt voor een langere houdbaarheid & een glans op je nagels. Shellac heeft ook dezelfde volgorde alleen de lak is dikker en heeft daarom ook de mogelijkheid om je nagel steviger te maken, en zorgt voor maximale glans die net zo’n lange houdbaarheid heeft als de kleur.



  • Wanneer je geen gladde nagel van naturen hebt neem dan een nagellak die niet te erg glanst, zonder parelmoer. Door de glinsteringen maak je schaduwen op de nagel, dus neem bij ribbelige of hobbelige nagels een matte kleur!
  • Gebruik ook altijd een olie om ja nagelriemen en je nagels te verzorgen hierdoor blijven je nagels sterk en zullen ze goed blijven groeien. Groeien je nagels (&haren) niet zo snel? Dan kan dat ook te maken hebben met een te kort aan vitamine B, die kun je daarom ook extra innemen om de groei te stimuleren. Vitamines zijn altijd goed toch?;)


Afbeelding bij Wat is Shellac

Meer vragen?
Vragen staan vrij!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten